“ТЕОГЕНА” EООД – Преводи и легализация

“ТЕОГЕНА” EООД

Фирма “ТЕОГЕНА” е създадена през 1997г. със седалище в гр.София и работи в сферата на административно-правните услуги и в частност преводи и легализация на документи и печатна реклама.

От лятото на 2000г. фирмата се помещава в настоящия си офис в центъра на гр.София, ул.”Кузман Шапкарев” № 5. Максимално близкото ни разположение до повечето министерства и държавни институции улесняват комуникацията с тях за бързото изясняване на административните въпроси, които възникват.

Местоположението ни е между Централна поща, Булпост, ЕКОНТ и Спиди, което ускорява и улеснява кореспонденцията ни с клиенти и фирми от цялата страна. В договорни отношения сме с някои от куриерските фирми, което ни дава възможност да ползваме пълната гама от услуги с точен разчет на времето на движение на пратките ни от и към нашите клиенти.

Фирмата ни разполага с всички съвременни форми за комуникация и техническо обезпечение на операциите, свързани с работата ни. Поради това успяваме да изпълним възложените ни поръчки с максимална бързина и качество, съответстващи на изискванията за бизнес кореспонденция, приети у нас и по света.

Подобна организация се прилага и в рекламните ни услуги. Работим с редица печатници, фотонаборни студия и ателиета за изработка на рекламните материали. Предлагаме богат избор от хартии, картони, фолиа и всички съвременни материали и техники, прилагани в областта на рекламата.

Многобройните ни редовни клиенти разчитат на коректно отношение, професионализъм и гъвкавост, които многократно сме доказали и защитаваме ежедневно.

Убедени сме, че бъдещите ни клиенти ще намерят атрактивни условия за съвместна работа, придружени с отлично качество и оригиналност на изпълнението!